Hírek

2022 május 14, szombat

A gazdasági körülmények gyors változása miatt a kiegészítők kivételével a feltűntetett árak tájékoztató jellegűek.  Pontos árakért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

2020 május 26, kedd

Tekintettel a hatóságok által módosított nyitvatartási szabályokra, ismét szeretettel várjuk ügyfeleinket stúdiónkba az előzetes időpont egyeztetést követően.
Elvárjuk, illetve köszönjük az egészségügyi maszk használatát!

2020 április 5, vasárnap

A Protonet Kft. vásárlói, illetve a vízágy iránt érdeklődők köre egy fajta család. Ha olvassa ezen sorokat, akkor Ön is tagja ennek a családnak.

A koronavírus járvány (COVID-19) mindannyiunkat érint, eddig nem tapasztalt módon.   Mindannyiunk kihívásokkal szembesül, melyekkel naponta meg kell küzdenünk.

A kialakult helyzet tekintetében az alábbiakra szeretnénk felhívni a figyelmet:

  • Stúdiónk látogathatósága határozatlan időre szünetel. Kivételt képez az előre egyeztetett rendelések átvétele.
  • Ügyfélszolgálatunk valamennyi elérhetősége változatlanul üzemel.
  • Weboldalunkon leadott rendeléseket továbbra is teljesítünk, azonban minden rendelés során érdemes kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal a várható szállítási időponttal kapcsolatosan.

Cégünk mindig is ügyfelei szolgálatában állt és a kialakult helyzetben továbbra is elkötelezett az ügyfelek, vásárlók iránt.

Kívánjuk, hogy egészségesek maradjanak ebben a megpróbáltatásokkal teli időszakban. Köszönjük, hogy tagjai a Protonet családjának.

2018 augusztus 20, hétfő

Több hónapos kihagyás után ismét elérhető weboldalunk. Közben angol nyelven is megtekinthető tartalma, illetve külföldről is várunk rendeléseket. Köszönjük a türelmet!

2013 október 15, kedd

Az alvás jobban befolyásolhatja a testmozgást, mint a testmozgás az alvást, legalábbis rövidtávon - állapították meg kutatók az amerikai Northwestern Egyetem Feinberg Orvosi Tanszékén. A napi testmozgás befolyása az alvási szokásokra bonyolultabb, mint eddig gondoltuk.

Kutatók gyakran szembesültek azzal a panasszal, hogy rendszeres, kimerítő edzések után a páciensek semmivel sem aludtak jobban, mint azelőtt.  Ennek következtében újra elővették a korábbi kutatások eredményeit.   Akkor 60-as éveikben járó, mozgásszegény életet élő álmatlanságban szenvedő emberekkel végeztek kutatást, melynek során két részre osztották a csoportot.  A csoport egyik fele folytatta az addigi életmódját, a másik pedig heti 3-4-szer 30 perc testmozgást végzett 16 héten keresztül.  Az eredmények egyértelműen igazolták, hogy a testmozgás segített az álmatlanság leküzdésében. Azonban ez az eredmény egyértelműen csak a kísérlet végén jelentkezett.  A 16 hét első 2 hónapjában a rendszeres, szobabicikliken és taposógépeken végzett testmozgás nem javította az alvás minőségét és hosszát. Más szavakkal: a rossz alvás kevésbé intenzív testgyakorlást eredményezett, míg a teljes intenzitással végzett sportolás nem járt együtt a jobb alvással.

Tehát az alvásproblémákkal küzdők csak hosszabb távon, legalább 3-4 hónapot követően számíthatnak a javulásra, amennyiben rendszeres testgyakorlást végeznek. Ekkor azonban legalább 45 perccel hosszabb alvási időre és kevesebb éjszakai felébredésre számíthatnak, mely az altatók biztos és egészségesebb alternatívája.