Hírek

2023 április 12, szerda

Az új Fibre Formula kondicionáló folyadék könnyítheti szivacs / rost csillapítású vízágyak tulajdonosai karbantartási feladatait, ugyanis koncentrált hatóanyagának köszönhetően csak évente kell hozzátölteni a matrac vizéhez.

2022 május 14, szombat

A gazdasági körülmények gyors változása miatt a kiegészítők kivételével a feltűntetett árak tájékoztató jellegűek.  Pontos árakért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

2020 május 26, kedd

Tekintettel a hatóságok által módosított nyitvatartási szabályokra, ismét szeretettel várjuk ügyfeleinket stúdiónkba az előzetes időpont egyeztetést követően.
Elvárjuk, illetve köszönjük az egészségügyi maszk használatát!

2020 április 5, vasárnap

A Protonet Kft. vásárlói, illetve a vízágy iránt érdeklődők köre egy fajta család. Ha olvassa ezen sorokat, akkor Ön is tagja ennek a családnak.

A koronavírus járvány (COVID-19) mindannyiunkat érint, eddig nem tapasztalt módon.   Mindannyiunk kihívásokkal szembesül, melyekkel naponta meg kell küzdenünk.

A kialakult helyzet tekintetében az alábbiakra szeretnénk felhívni a figyelmet:

  • Stúdiónk látogathatósága határozatlan időre szünetel. Kivételt képez az előre egyeztetett rendelések átvétele.
  • Ügyfélszolgálatunk valamennyi elérhetősége változatlanul üzemel.
  • Weboldalunkon leadott rendeléseket továbbra is teljesítünk, azonban minden rendelés során érdemes kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal a várható szállítási időponttal kapcsolatosan.

Cégünk mindig is ügyfelei szolgálatában állt és a kialakult helyzetben továbbra is elkötelezett az ügyfelek, vásárlók iránt.

Kívánjuk, hogy egészségesek maradjanak ebben a megpróbáltatásokkal teli időszakban. Köszönjük, hogy tagjai a Protonet családjának.

2018 augusztus 20, hétfő

Több hónapos kihagyás után ismét elérhető weboldalunk. Közben angol nyelven is megtekinthető tartalma, illetve külföldről is várunk rendeléseket. Köszönjük a türelmet!

Oldalak