Vízágy szerviz

A vízágy legalább annyira életforma, mint termék. Ezen életforma akkor teljes, ha olyan szolgáltatások állnak a termék mögött, melyek akadálymentessé teszik annak használatát, élvezetét. Sokéves tapasztalatunk alapján tudjuk, milyen szolgáltatásokra lehet szükségük vásárlóinknak, s azokat igyekszünk átfogóan megismertetni s szakszerűen teljesíteni.

Javítás, karbantartás

Akár tőlünk vásárolták, akár máshonnan, minden fajta vízágy javítását ill. karbantartását el tudjuk látni. Helyszínre megyünk szinte minden lehetséges cserealkatrésszel együtt, hogy pontosan, gyorsan megoldjunk bármilyen felmerült problémát.

 

Áthelyezés, költöztetés

 

Életünk során többször költözünk. Bár némi felszereléssel magunk is elvégezhetjük vízágyunk áthelyezését, akadnak esetek, amikor mással töltenénk időnket s szakemberekre bíznánk ezen feladatot. Ilyenkor hívjanak minket. A távolság lehet a szomszédos szoba, vagy akár a szomszédos kontinens, minden mértékű vízágy szállítását meg tudunk oldani. Ha a célpont az üzemen kívüli helyezés, a raktározáshoz szükséges előkészítést is elvégezzük.

 

Átalakítás

Átalakítás Megszokta meglévő ágya stílusát, ráadásul egyezik a többi hálószoba bútorával, de a matracát vízágyra váltaná? Meg tudjuk oldani, gyakran költségkímélőbben, mint más alvástechnológiáknál. A méretegyeztetés sem jelent gondot, hiszen minden vízágy elemet rendelt méretre le tudjuk gyártani.

 

Egyedi kivitelek

Mi van ha másak az élképzelései, mint amiket talál? Ha vízágyról van szó és meg tudja azokat fogalmazni nagy valószínűséggel meg tudjuk valósítani. Vásárlóink nem egyszer tették próbára ezen ajánlatunkat, mely eredményeként születtek egész-szobás vízágyak, köralakú vízágyak, meg még sorolhatnánk. Ha egyedi elképzelése van tegyen Ön is próbára!